Harkstede TV is het YouTube kanaal van de vereniging Dorpsbelangen Harkstede. We plaatsen zelf video’s van allerlei activiteiten in ons mooie dorp of organiseren zelfs LIVE streams.
Om als eerste op de hoogte te zijn van LIVE streams of nieuw geplaatste video’s abonneer je dan direct op ons kanaal en krijg als eerste een alert bij nieuwe activiteit op het kanaal.

 

Maar we willen het ook beschikbaar maken voor bewoners van Harkstede en omstreken om video’s te plaatsen. Deze worden wel door onze beheerder gecontroleerd op relevantie en of er geen kwetsende beelden in worden gebruikt. U kunt uw bijdrage of een download link mailen naar ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van sportactiviteiten tot muziek en van kinder activiteiten tot dorps bijeenkomsten Harkstede TV wil het allemaal tonen.
We gaan gelijk goed los met een LIVE uitzending van de aankomst van Sinterklaas in de monumentale kerk te Harkstede op 21 november. Hou onze website en social media in de gaten
Abonneer je daarom direct via deze link https://www.youtube.com/channel/UCWcgqpfpPI7kQUavcCpYRAg je krijgt dan als eerste een melding wanneer we LIVE gaan of een nieuwe video is gepost. Vergeet ons YouTube kanaal ook niet te delen met vrienden en familie!