Elke woensdag doet iemand van HARTstee de monumentale kerk in Harkstede open om 09.00 uur en om 19.00 uur wordt de kerk weer gesloten.Zo kan men op woensdag als persoon, tweetal of gezin de kerk bekijken, om er stil te zijn, te mijmeren of om te bidden.

Alles met inachtneming van de RIVM-regels.
Voor meer informatie: Aline Kruizenga, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of (06) 13308571
https://www.hartstee.info/

 

 

HART-stee is een plek voor Aandacht, Bezinning en Ontmoeting voor mensen in Harkstede e.o. ”Hoe verschillend ook, alle activiteiten draaien om aandacht, bezinning en ontmoeting. Onze activiteiten zijn waarde(n)vol voor iedereen, of je nu wel, niet of anders gelovig bent,” vertelt Aline Kruizenga, de initiator van HART-stee. ”We willen de gemeenschap verdiepen en versterken in onze omgeving.
We organiseren 3 kernactiviteiten: stilte wandelingen, geregeld een Messy@ HART-stee voor het hele gezin en af en toe een dorpsoep, vaak samen met Dorpsbelangen Harkstede.” Bij de 13e editie van de stilte wandeling die HART-stee elke maand op de 1e woensdag van de maand organiseert, werd de verjaardag vrolijk gevierd.

 

Bron: Bokkeblad 4 maart 2020