We gaan weer soep uitdelen bij mensen die veel alleen zijn of wellicht een steuntje in de rug nodig hebben. Dit keer een Vrijheid-SOEP met een mooie kaart met een gedicht, naar recepten speciaal voor deze dag. Je kunt namen doorgeven aan Rommy Kats: (06) 41 46 86 84 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (en als je mee wilt helpen soep koken of rondbrengen, fijn! Geef het door!)

Het zou toch leuk zijn als we samen Vrijheid-Soep gaan eten op 5 mei. Al kunnen we elkaar niet echt ontmoeten, door hetzelfde te eten zijn we toch verbonden! TV-kok Yvette van Boven maakte daarom speciaal voor 5 mei 2021 een recept voor de Vrijheidsmaaltijdsoep.

Een mooie kaart met een vrijheidstekst & het recept van de Vrijheidmaaltijdsoep + een pak linzen (voor een mooi oranje kleur in de soep) is gratis af te halen op Donkerslaan 1, in een bak bij de zijdeur, vanaf Koningsdag 27 april. Of op Laan der Kruisheren 31. Iedereen mag er 2 meenemen, één voor zichzelf en één om aan iemand anders weg te geven.

De recepten van Vrijheidsmaaltijdsoepen zijn ook te vinden op de websites en Facebook pagina's van Dorpsbelangen en HARTstee. En als je nu wat extra Vrijheidsmaaltijdsoep maakt, breng dan ook een portie Vrijheidsmaaltijdsoep, met die leuke kaart, bij iemand uit je straat .

Eet smakelijk & vier onze vrijheid!

Agenda

9 juni
Oud Papier Actie
Datum 9 juni 2021 18: 00

Er zijn 75 gasten online