HART-stee is een plek voor Aandacht, Bezinning en Ontmoeting voor mensen in Harkstede e.o. en zij bestaat inmiddels alweer een jaar.

”Hoe verschillend ook, alle activiteiten draaien om aandacht, bezinning en ontmoeting. Onze activiteiten zijn waarde(n)vol voor iedereen, of je nu wel, niet of anders gelovig bent,” vertelt Aline Kruizenga, de initiator van HART-stee. ”We willen de gemeenschap verdiepen en versterken in onze omgeving.
We organiseren 3 kernactiviteiten: stilte wandelingen, geregeld een Messy@ HART-stee voor het hele gezin en af en toe een dorpsoep, vaak samen met Dorpsbelangen Harkstede.” Bij de 13e editie van de stilte wandeling die HART-stee elke maand op de 1e woensdag van de maand organiseert, werd de verjaardag vrolijk gevierd.

HART-stee organiseert dit jaar op zondag 5 april de Passion in Harkstede, als een missionair evenement met live-muziek en Nederlandse popliederen. ”Natuurlijk hoort daar ook een popkoor bij,” aldus Aline. ”Wie zin heeft om mee te zingen in het popkoor als background vocal op de manier van de Passion, kan zich bij mij opgeven via tel. (06) 13308571 of via www.hartstee.info.
Er wordt geoefend op alle zondagavonden in maart van 19.00-20.00 uur, eerst in de Graankorrel en daarna in de Borgstee.”

Bron: Bokkeblad 4 maart 2020

Agenda

21 okt
Oud Papier Actie
Datum 21 okt 2020 18: 00
27 apr
Koningsdag
27 apr 2021

Er zijn 86 gasten online