Welke verenigingen doen er mee aan NL Doet op 15  en 16 maart?
vv Harkstede, Pand 404 en De Pluktuin

vv Harkstede 15 maart 09:00-16:00u
Opruimen, schoonmaken, verven en herinrichten van 1. voorraadruimte van wedstrijdmaterialen/wasruimte en
2. voorraad- en opbergkast van schoonmaakmaterialen.

1. Het betreft een ruimte van ca 4x4 die bij de bouw van ons clubgebouw in 2003 bedoeld was als massageruimte voor spelers. Door de groei van de vereniging en toegenomen activiteiten bij de club is deze ruimte in gebruik genomen als voorraadruimte voor wedstrijdmaterialen en kledingwasruimte.
Bedoeling van de NLDoet actie is deze ruimte nu in te richten naar het huidige gebruik als voorraad- en kledingwasruimte.

2. Een andere ruimte in het clubgebouw is een inbouwkast van 2x1,5 bestemd als voorraad- en opbergkast voor schoonmaakmaterialen.
Deze kast is in de voorbije jaren nimmer aangepast aan het huidige gebruik van toegenomen schoonmaakmaterialen.
Aanmelden via: https://www.nldoet.nl/klus/opfris-wasruimte-en-schoonmaakkast-vv-harkstede

 

 

Pand 404 Dorpshuis 16 maart 10:00 - 16:00 uur
Op 15 maart worden er diverse onderhoudswerkzaamheden verricht. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal er buitenschilderwerk verricht worden en snoeiwerkzaamheden van de aanwezige beplanting. Bij slecht weer zal het buitenschilderwerk verplaatst worden naar bimmen. De entree en hal dienen nodig geschilderd te worden. Ook dient de houten wand en afdakje verder afgewerkt te worden. Bij goed weer hopen we zowel buiten als binnen aan de slag te kunnen gaan. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.nldoet.nl/klus/onderhoudswerkzaamheden-dorpshuis#block-projectsubscribe

 

 

 

De Pluktuin 15 maar 10:00 - 16:00
Op 15 maart gaan we voor een nieuwe deelnemer van de Appelhof een eigen bak aanleggen en knappen we de andere bakken op. De bakken krijgen allemaal een portie compost. Wil je meehelpen meldt je aan op de website van NLdoet.

De Pluktuin bestaat 4 jaar en heeft inmiddels 8 gebruikers: 2 kinderen en 6 volwassenen. De volwassenen hebben hun eigen bak, zodat men op zijn eigen manier kan tuinieren. Voor de 2 kinderen is er één gezamenlijke bak. Er is nog plaats voor één kind. Interesse? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De zaken die we samen onderhouden zijn de appelbomen, fruitstruiken, de compostbak en de watervoorzieningen.
https://www.nldoet.nl/klus/werkzaamheden-pluktuin#block-projectsubscribe

Agenda

19 aug
Kindervakweek ma
Datum 19 aug 2019
20 aug
Kindervakweek di
Datum 20 aug 2019
21 aug
Kindervakweek woe
Datum 21 aug 2019
22 aug
Kindervakweek do
Datum 22 aug 2019
22 aug
DorpsBBQ
Datum 22 aug 2019 17: 00 - 20: 00

Er zijn 45 gasten online